Konsultverksamhet

Sedan flera år jobbar jag nästan enbart i .NET. Det har blivit både webbplatser i ASP.NET, Windows-applikationer i både WinForm och WPF samt serverprogram. Coola uttryck jag kan kasta mig med är Hibernate, RabbitMQ, Android, MVVM, WPF, .NET, Java, continuous delivery, REST, Docker, Azure, MongoDB, microservices...

Jag arbetar både med nyutveckling och förvaltning av existerande produkter. Oftast jobbar jag i längre uppdrag men förvaltar även system på kvällstid eller när det behövs. Dom senaste åren har jag jobbat inom automation och förarlösa truckar (automated guided vehicles, AGV) åt Kollmorgen. Detta fortsätter jag med i mitt nuvarande uppdrag åt Toyota Material Handling Logistics Solutions.

Jag var tidigt ute med en träningsapplikation för Androidtelefoner, LegLogger släpptes redan 2000. Ett år senare var det dags för LegLogger Pro med funktioner för pulsmätning. Möjligheten att posta sina träningar på Facebook fanns från början, något användarna utnyttjat mycket. En träning som gjordes med LegLogger laddades upp till www.leglogger.com där användaren på en karta kunde se träningen och grafer för hastighet, höjd, hjärtpuls m.m. LegLogger har installerats på knappt 10000 telefoner och hade ungefär 500 regelbundna användare, drygt 1300 användare har skapat konto på leglogger.com. LegLogger var gratis och LegLogger Pro kostade 25 kr. Apparna finns inte längre på Google Play.

Kontakta mig om ni behöver hjälp.

Last updated: Sat 15 October 2022